Ontdek Fietsreparaties met Stefanofiets Workshops: Perfect voor Beginners!

Bij Stefanofiets begrijpen we dat niet iedereen een ervaren monteur is. Onze workshops zijn speciaal ontworpen voor mensen met weinig tot geen ervaring in fietsreparaties, zodat je met vertrouwen aan de slag kunt. Leer de basisprincipes van fietsonderhoud en reparaties in een vriendelijke en ondersteunende omgeving.

Waarom Deelnemen aan Een Workshop bij Stefanofiets?

  1. Geen Ervaring Nodig: Onze workshops zijn perfect voor absolute beginners. We beginnen bij de basis, dus je hebt geen eerdere ervaring nodig om deel te nemen.

  2. Leerzaam en Toegankelijk: Onze deskundige instructeur zorgt ervoor dat de workshops toegankelijk zijn voor iedereen. Stel gerust vragen en leer op jouw eigen tempo.

  3. Stap-voor-Stap Begeleiding: Van het repareren van lekke banden tot het smeren van kettingen, we bieden stapsgewijze begeleiding. Je zult versteld staan hoe snel je zelfstandig kleine reparaties kunt uitvoeren.

Wat Kun Je Verwachten:

  1. Kennismaking met Fietsgereedschap: Leer welk gereedschap je nodig hebt en hoe je het op de juiste manier gebruikt.

  2. Bandenreparatie en Onderhoud: Ontdek hoe je lekke banden repareert en voorkomt, een van de meest voorkomende problemen voor fietsers.

  3. Eenvoudige Aanpassingen: Leer eenvoudige afstellingen die een groot verschil maken, zoals zadelhoogte, remmen en versnellingen afstellen.

Hoe Doe Je Mee?

Stuur een mail naar info@stefanofiets.nl  om een planning te maken. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen de fascinerende wereld van fietsreparaties te ontdekken!

Stefanofiets - Samen Op Weg naar Fietsplezier!