De monteur. 

Dat ben ik .De man met vele jaren ervaring en heel gemotiveerd om mensen te laten genieten van hun fiets en als het even kan ook te zorgen dat deze mensen beter omgaan met hun geliefde fiets. Zodat ze zo lang mogelijk kunnen genieten van hun fiets zonder zorgen. 

Is uw fiets een mountainbike, racefiets, stadsfiets, vakantie fiets of een elektrisch aangedreven fiets. Het maakt allemaal niets uit. Zelfs voor elektrische scooters van het merk NIU sta ik voor u klaar. 

We hebben apparatuur om de meeste elektrische fietsen te kunnen uitlezen. Toch zijn er een paar uitzonderingen.

Naast ervaring heb ik ook regelmatig bijscholing om bij te blijven met de nieuwste technieken. Verder werk ik alleen met de juiste gereedschappen. 

Naast vakman ben ik ook echtgenoot van Liska en vader van twee kinderen en baas van een hele lieve hond die Byk heet. (Spreek je uit als Bike) 

In mijn vrije tijd vind je me meestal op een mountainbike vooruitgetrokken door een zwarte hond. Deze sport noemen ze Bikejoring en is een mooie sport bij lage temperaturen. 

Naast Stefanofiets werk ik als hoofd technische dienst bij Veluwe Actief B.V. Daar probeer ik al het Materiaal als nieuw te laten blijven. Een van de grootste uitdagingen in de fiets verhuur. 

Dat was het in het kort, kom gerust langs om kennis te maken. 

Groet van Stefan Smits & Byk